Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Melem protiv upale grla

Biljni preparat za upalu grla sa izuzetnim dejstvom oslobađa od tegoba upale grla za vrlo kratko vreme na potpuno prirodan i najzdraviji način.
Najčešće tegobe upale grla u početku su suvo grlo, peckanje u grlu i nosu, kašalj, kijanje, vodnjikav sekret iz nosa koji postaje sve gušći, zadah iz usta a kasnije grebanje u grlu, jak bol prilikom gutanja koji se često širi prema ušima, vrat koji boli na dodir a nekada se mogu napipati uvećane limfne žlezde.
Ove tegobe uglavnom prati povišena temperatura, glavobolja i malaksalost. Bilo da se upala grla javlja kao samostalna bolest ili zajedno sa zapaljenjem sluzokože nosa, sinusa i krajnika preparat će zbog svog pažljivo odabranog sastava blagotvorno delovati i otkloniti sve tegobe.
Preparat za upalu grla smeju koristiti i deca jer je potpuno prirodan, ne sadrži veštaćke sastojke i ne izaziva kontraindikacije. Preparat za upalu grla se nanosi spolja

Pakovanje: 30ml,
Cena: 750din,

Naručivanje: 064/474-1369
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one