Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Melem - mast za proširene vene

Melem za otklanjanje problema proširenih vena na nogama efikasno će rešiti ovaj problem, koji je u početku estetski a kasnije ozbiljan zdravstveni problem. Proširene vene na nogama nastaju usled slabljenja venskih zalistaka gde dolazi do upalnih procesa a kada ovi zalisci (ventili) ne funkcionišu dobro onda krv ne ide samo prema srcu već se deo vraća u niži deo vene izazivajući njeno proširenje. Melem za proširene vene na nogama deluje tako što otklanja upalu i jača vene.

Bolest obično zahvata vene na obema nogama a osim vidljivo proširenih vijugavih krvnih sudova, javljaju se i bolovi, osećaj težine u listovima i otok. U težim slučajevima, koža na stopalima i listovima poprima tamniju boju, a mogu da se jave i rane (ulkusi). Uzroci nastanka proširenih vena su prvenstveno genetski – nasledni, ali to mogu biti i prekomerno stajanje, gojaznost, povrede, poremećaj u radu hormona naročito u trudnoći.

Pakovanje: 50 ml.

Cena: 650,00 din.

Naručivanje:

064/474-1369

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one