Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Kapi protiv ešerihije koli

Kapi protiv ešerihije koli

Kapi su efikasno prirodno sredstvo od lekovitog bilja, za suzbijanje i eliminasanje ešerihije koli kod urinarnih i stomačnih infekcija. Svojim blagotvornim dejstvom, otklanja simptome infekcije, bol i peckanje prilikom mokrenja, osećaj učestale potrebe za mokrenjem i druge, delovanjem direktno na uzrok infekcije.

Ešerihija koli često izaziva upale mokraćnih kanala, koje mogu da pređu u hronične ukoliko se ne leče pravilno, a mnogo češće se javlja kod žena nego kod muškaraca.Nastaju kao posledica smanjene otpornosti organizma, neodgovarajućeg odžavanja higijene, čestog zadržavanja mokraće, a kod žena postoji i preduslov anatomske prirode-kratka uretra, spoljni mokraćni kanal, koji omogućava bakterijama da dospeju do bešike. Većinu infekcija mokraćnih puteva izaziva bakterija Ešerihija koli koja se normalno nalazi u debelom crevu. Osim urinarne infekcije, ešerihija koli može izazvati i stomačne infekcije, sa simptomima: krv u stolici, proliv, mučnina i povraćanje, grčevi u stomaku.

Pakovanje: 30ml

Cena: 450 din

Naručivanje: 064/474-1369
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one