Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj za prostatu


Visoko efikasna i dokazana biljna mešavina otklanja bolesti prostate i propratne tegobe koje ova bolest nosi. Svojim jedinstvenim sastavom otklanja upalu prostate i poboljšava njenu funkciju, sprečava bolno i otežano mokrenje, smanjuje učestalost noćnog mokrenja, sprečava uvećanje prostate tj. oticanje prostate.
Kod muškaraca u mlađim godinama prostata uglavnom oboljeva od akutne i hronične upale, a u kasnijim godinama dolazi do hipertrofije ili adenoma prostate što stvara poteškoće pri mokrenju i seksualnom odnosu. Akutna upala žlezde prostate javlja se uz bolove, otoke, često mokrenje i povišenu temperaturu. Hronična upala prostate (hronični prostatitis) javlja se bez znakova akutnog prostatitisa.

Način upotrebe biljne mešavine za bolest prostate:
Jednu kafenu kašičicu lekovitog bilja preliti sa 200 ml proključale vode (ne kuvati). Ostaviti da odstoji 5 minuta, procediti i popiti. Preparat se pije ujutru pre doručka i uveče pre večere.

Pakovanje: 100 g

Cena: 450,00 din.

Naručivanje:
064/474-1369
DRAGAN BRANKOVIĆ, SUMRAKOVAC
IZLEČIO SAM UPALU PROSTATE

Nakon izlaganja hladnom vremenu i hodanju po snegu kojom prilikom su mi noge duže vreme bile hladne i mokre, uočio sam peckanje prilikom mokrenja, učestalo mokrenje sa malom količinom mokraće, bolove u donjem delu leđa i stomaka kao. Odlaskom kod doktora ultrazvučnim pregledom ustanovljena mi je upala i uvećanje prostate. Po preporuci doktora ispio sam tri vrste antibiotika ali su neki od simptoma ostali. Kako više nije bilo poželjno piti antibiotike pretragom na internetu pronašao sam čajeve travara Zorana Maksimovića i naručio čaj za prostatu. Nakon ispijene dve ture ovog čaja, otišao sam na lekarsku kontrolu i ultrazvukom je ustanovljeno da je prostata normalne veličine i da upale nema. Još neko vreme sam pio čaj travara Zorana Maksimovića i isti bi preporučio svima koji imaju problema sa prostatom. Meni je čaj pomogao i pokazao se delotvornijim a svako i zdravijim od ispijanja raznih vrsta antibiotika. Ovim putem zahvaljujem se travaru Zoranu Maksimoviću na pruženoj pažnji i pomoći.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one