Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj za nesanicu - insomniju

Čajna mešavina svojim blagotvornim dejstvom lekovitog bilja otkloniće nesanicu – insomniju odnosno poremećaj sna kod osoba koje teško zaspe ili se često bude i ne mogu ponovo da zaspe ili ne mogu da zaspe uopšte. Nesanica – insomnija dovodi do poremećaja dnevnog ciklusa, velike psihičke i fizičke iscrpljenosti, drastične smanjenosti koncentracije, razdražljivosti a uz pomoć ove čajne mešavine, uz nesanicu oslobodićete se i svih propratnih tegoba koje nesanica nesanica stvara.

Nesanica – insomnija odnosno poremećaj sna može biti posledica stresa, emotivne rastrojenosti,alergije, loše navike spavanja, psihičkog ili fizičkog oboljenja i raznih drugih neprijatnosti sa stimulativnim efektima. Nezadovoljstvo načinom života ili izbegavanje suočavanja sa problemima takođe mogu dovesti do nesanice. Ukoliko se nesanica nastavi duži vremenski period, može da postane hronična, što može imati teške posledice. 


Pakovanje: 100 g

Cena: 450,00 din.

Naručivanje:
064/474-1369


ZEČEVIĆ ALEKSANDRA, NOVI SAD
OSLOBODILA SAM SE NESANICE

U poslednjih godinu dana imala sam probleme sa spavanjem. Mučila me je nesanica pa mi se cesto dešavalo da ostanem budna i do 3 – 4 ujutru. Nekada sam se budila i preko noći i nisam mogla ponovo da zaspim. Zbog toga sam se osećala uznemireno, koncentracija mi je bila loša, bolela me je glava i sve mi je smetalo. Jedno vreme sam koristila tablete za spavanje ali sam se zbog njih ujutru teško budila, osećala sam se iscrpljeno i iznemoglo tokom celog dana pa sam prestala da ih uzimam. Kada sam se požalila novoj koleginici, ona mi je preporučila travara Zorana Maksimovića. Ispričala mi je da je njen otac koristio preparat travara Zorana Maksimovića za preponsku kilu, da je zahvaljujući njemu izbegao operaciju preponske kile i da se sada oseća odlično. Odlučila sam da i ja probam pošto drugo rešenje nisam imala. Stupila sam u kontakt sa travarom i ispričala mu za sve tegobe koje mi prouzrokuje nesanica. Kroz par dana dobila sam čaj protiv nesanice koji sam pila samo uveče pred spavanje. Iz dana u dan, kako mi se normalan ritam spavanja vraćao, osećala sam se sve bolje, glava je prestala da me boli, koncentracija mi se poboljšala i osećala sam se odmorno. Nesanice sam se oslobodila za kratko vreme i vratila svom ranijem ritmu. Zahvaljujem se travaru Zoranu Maksimoviću jer sam pored nesanice otklonila i sve druge tegobe koje mi je nesanica stvarala.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one