Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj protiv stresa

Stres se otklanja zahvaljujući visokoefikasnim blagotvornim sastojcima lekovitog bilja, vraća narušenu ravnotežu organizmu i deluje umirujuće. Ukoliko je čovek kontinuirano ili često izložen pritisku i nepovoljnim okolnostima dolazi do poremećaja u funkcionisanju organizma što uslovljava pojavu stresa. Stres odnosno Selijev sindrom je reakcija neuro-endokrinog karaktera.


Stres je skup nespecifičnih reakcija čovekovog organizma na štetne faktore iz radnog i životnog okruženja.Faktori koji uzrokuju stres su brojni i raznovrsni. Tako da to mogu biti psihološki faktori kao žto su poremećeni međuljudski odnosi, emotivno stanje, velika odgovornost i fizički faktori u koje spadaju hladnoća, toplota, buka, vibracije, razni otrovi.

Pakovanje: 100 g.

Cena: 450,00 din.

Naručivanje:
064/474-1369


RANKA STANKOVIĆ, KRALJEVO
IZLEČILA SAM SE OD DEPRESIJE UZ POMOĆ TRAVARA ZORANA MAKSIMOVIĆA

U svojoj četrdesetdrugoj godini počela sam da se osećam loše, izgubila sam volju, osećala sam neku vrstu nemira pa sam se obratila lekaru. Dobila sam uput za neuropsihijatra koji je utvrdio da patim od depresije i prepisao mi antidepresive. Lek protiv depresije sam redovno uzimala i bilo mi je malo bolje, ali sam i dalje loše spavala. U novinama sam videla članak o travaru Zoranu Maksimoviću pa sam mu se obratila za pomoć. Od travara sam dobila čaj protiv depresije koji sam pila dva puta dnevno. U prvim danima osećala sam se dosta bolje a kroz nekoliko dana počela sam da jedem normalno, da spavam normalno, da šetam, vratila mi se volja i snaga. Po preporuci neuropsihijatra antidepresive sam svela na minimum i ubrzo ću potpuno prestati da ih uzimam. Prezadovoljna sam postignutim rezultatima i zahvalna na pomoći travara Zorana Maksimovića, jer dok nisam njegov čaj protiv depresije počela da pijem nisam imala snage ni volje za bilo šta, a sada se osećam odlično.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one