Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj protiv povećane kiseline u želucu

Izuzetno efikasna čajna mešavina smanjuje povećanu količinu kiseline u želucu, obnavlja sluzokožu želuca iritiranu povećanom kiselinom i otklanja propratne tegobe koje nastaju usled povećane količine kiseline u želucu kao što su učestale gorušice, kiselo podrigivanje, osećaj nadutosti,punoće i pritiska, bol u stomaku, usporeno pražnjenje želuca, gasovi. Pored toga čajna mešavina protiv povećane želudačne kiseline koristi se i u slučajevima zapaljenja jednjaka praćenog gorušicom, kiselim podrigivanjem i bolom pri gutanju, sprečavanja ponovnog zapaljenja jednjaka (refluksni ezofagitis), kod sprečavanja pojave čira dvanaestopalačnog creva i čira želuca i drugih bolesti koje izazivaju pojavu povećane želudačne kiseline. 
Ako želudac izlučuje previše kiseline dolazi do brojnih posledica a u težim slučajevima želudac postane tako razdražljiv da dolazi do upale sluznice, želuca i jednjaka, čira na želucu, dvanaestopalačnom crevu ili jednjaku.

Pakovanje: 100 g

Cena: 450,00 din.

Naručivanje:
064/474-1369ZVONIMIR MILENKOVIĆ, PARAĆIN
REŠIO SAM PROBLEM POVEĆANE KISELINE U ŽELUCU UZ POMOĆ LEKOVITOG BILJA

Pre osam godina imao sam operaciju žučne kese laparoskopskom metodom. Bolovi koje sam tada imao bili su strahovito jaki, neizdrživi i morao sam da odem na operaciju. Lepo sam se oporavio, lepo sam se osećao i posle dužeg vremena u ishrani mi ništa nije smetalo. Ali posle šest godina od operacije počelo je da me tišti u stomaku i da mi se posle jela javlja kiseo ukus u ustima. Mislio sam da je čir jer sam pušio i pio previše kafe pa sam rešio da smanjim broj popušenih cigareta a kafe da se odreknem na neko vreme. Tegobe mi se nisu povukle ni posle mesec dana a ja sam počeo da izbegavam redovne obroke jer više nisam mogao da podnesem gorušicu, bol u želucu i nadutost.
 
Otišao sam kod lekara gde sam obavio sve preglede i snimanja pa je ustanovljeno da imam previše kiseline u želucu i predloženo mi je vađenje kiseline. Nisam želeo da se povrgnem tome jer sam znao da je zahvat dosta neprijatan i bolan a da su rezultati kratkotrajni i da se kiselina ponovo stvara u još većoj količini, nisam želeo ni medikamente koje bi pio svakog dana celog života i odricao se mnogih namirnica, pa sam odlučio da pomoć prvo potražim od narodnog lekara. Dobro sam se raspitao i odlučio za travara Zorana Maksimovića jer je njegov melem za gangranu koristio naš rođak koji je sada izlečen i nema nikakvih problema.Pozvao sam travara, popričali smo o mom problemu sa kiselinom, rekao mi da ću ovim prirodnim putem da se oslobodim povećane kiseline i da mi se kiselina neće ponovo pojaviti.

Posavetovao me i poslao mi čaj protiv kiseline u želucu. Čaj sam pio ujutru i uveče pola sata pre jela i pridržavao sam se saveta od travara. Na moje iznenađenje već posle drugog dana osetio sam blago olakšanje u želucu, kiselina je još bila prisutna ali se i ona svakog dana u velikoj meri smanjivala, a posle dve nedelje više nisam imao gorušicu i nisam osećao kiselinu posle jela. Počeo sam da jedem sve ono što sam ranije izbegavao, počeo sam i kafu da pijem a od povećane kiseline nije bilo ni traga, nestala je sa svim onim tegobama. Ponosan sam na to što sam se odlučio da problem sa kiselinom rešim prirodnim putem i izbegnem neprijatno vađenje kiseline i upotrebu lekova koji bi mi vremenom sigurno i oštetili želudac. Travaru Zoranu Maksimoviću se beskrajno zahvaljujem jer svako ko ima problema sa povećanom kiselinom zna kakve su to muke.


 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one