Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj protiv mioma

Čaj za lečenje mioma materice je veoma efikasan u smanjivanju i otklanjanju mioma i simptoma koji se javljaju tokom njihovog postojanja kao što su obilna, nepravilna i produžena menstrualna krvarenja, bol i napetost u donjem delu stomaka, neplodnost, spontani pobačaj naročito u drugom i trećem trimestru trudnoće kada pod uticajem hormona mogu znatno da porastu, poremećaj pražnjenja debelog creva i bešike. Dužina terapije zavisi od broja, veličine i simptoma koji se javljaju u slučaju mioma na materici.

Uzrok nastanka mioma na materici nije poznat ali se zna da estrogen (hormon jajnika) podstiče njihov rast i humani placentni laktogen pa miomi naročito rastu u trudnoći. Svi miomi su u početku su lokalizovani u mišiću materičnog zida. Vremenom rastu prema materičnoj duplji (submukozni miomi) ili prema površini (subserozni miomi), postoje i cervikalni miomi koji su lokalizovani unutar tkiva grlića materice. 

Pakovanje: 100 grama
Cena: 450,00 din 

NARUČIVANJE
tel: 064/474-1369

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one