Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj protiv migrene

Nepodnošljiv pulsirajući bol,smešten oko oka i u slepoočnicama u jednoj polovini glave-simptom koga se boje oni koji pate od migrene.Migrena je poprilično tajanstvena i misteriozna forma glavobilje.Poremećaj neurotransmitera serotonina u mozgu ,ili pak neurološki poremećaji dovode do migrenoznih glavobolja.Zapravo,to je hronična bolest koja se javlja u napadima,tj.povremeno. Može joj predhoditi aura, a prate je često mučnina, povraćanje, fotofobija (osetljivost na svetlost) i fonofobija (osetljivost na buku). Javlja se kod 5-6% muškaraca i 12-18% žena. Napadi traju od 4-72h.

Lekovita moć ovih biljaka je čudesna.Svojim eteričnim uljima šire krvne sudove, podstiču prodiranje krvi u organe i pozitivno utiču na perifernu cirkulaciju. Neke stimulišu i osvežavaju ili pak smanjuju stres i napetost. Neki sastojci ovih biljaka sadrže hemijske spojeve koji sprečavaju oslobađanje serotonina ( prenosnik nervnih impulsa) iz krvnih pločica, a neke sadrže male količine hemijske supstance slične aspirinu, koja ublažuje bol.
Smanjuje intenzitet migenoznih napada, produžava intervale između dva napada i sprečava povraćanje, i zato ga trebaju imati u kući sve osobe koje pate od migrene.

Pakovanje: 100 g

Cena: 450,00 din.

Naručivanje:
064/474-1369
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one