Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj protiv cista na jajnicima

Izuzetno delotvorna kombinacija lekovitog bilja otkloniće ciste na jajnicima i održati njihovu normalnu funkciju i status. Pored toga regulisaće neprijatne simptome koji se javljaju kod cisti na jajnicima kao što su promene normalnog menstrualnog ciklusa -  nepravilna i jaka krvarenja ili izostanak menstruacije, bol i pritisak u donjem delu stomaka, bol tokom ili nakon seksualnog odnosa, osećaj punoće i oticanja u donjem delu stomaka, promene u mokrenju ili pražnjenju creva, povećana maljavost. Svaka terapija se priprema individualno u zavisnosti od vrste cista koje mogu da budu folikularne ciste – podgrupa luteinske i hemoragične, dermoidne ciste i endometriotične ciste.

Ciste na jajnicima su izrasline ispunjene tečnošću ili polučvrstim tkivom a na jajnicima se mogu javiti pojedinačno ili u većem broju. Nalaze se na jajniku ili u njemu. Najčešći uzrok njihovog nastanka je izostanak pucanja folikula prilikom ovulacije ili endometrioza a važnu ulogu u formiranju cista imaju i česte upale jajnika i hormonski poremećaji. Ciste malih dimenzija u početku uglavnom ne izazivaju velike tegobe, a ukoliko se radi o većim cistama one mogu uzrokovati oštar i snažan bol.

Pakovanje: 100 grama

Cena: 450,00 din.

Naručivanje:
064/474-1369

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one