Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj protiv čira na želucu

Biljna mešavina sa velikom delotvornošću koristi se za lečenje čira na želucu i otklanjanje simptoma čira na želucu kao što su bol u želucu, gorušica, osećaj nagrizanja i čupanja u želucu, bol u predelu grudne kosti ili gornjeg dela abdomena, mučnina, povraćanje, crna stolica. Jedna od čestih komplikacija čira na želucu je prisustvo krvi u stolici a ova biljna mešavina će pored navedenih simptoma otkloniti i ovaj problem.

Čir je bolna ranica na sluzokoži želuca. Želudačna kiselina ima veliku ulogu u nastajanju čira na želucu jer normalna neoštećena sluzokoža želuca, prekrivena slojem sluzi, štiti od delovanja kiseline koja se luči u želucu i onemogućava stvaranje ranice. Kod osoba sa čirem na želucu obično ima više kiseline u želucu a sluzokoža je manje otporna na dejstvo kiseline. Čir na želucu se često javlja i kao posledica stresa.

Pakovanje: 100 grama

Cena: 450,00 din.

Naručivanje: 064/474-1369
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one