Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj protiv čira na dvanaestopalačnom crevu

Izuzetno delotvorna biljna mešavina za uklanjanje čira na dvanaestopalačnom crevu deluje tako što pored čira na dvanaestopalačnom crevu uklanja i simptome ove bolesti kao što su bol, oštro probadanje, pečenje, abdominalni pritisak, osećaj punoće, muka i gađenje. Pored toga biljna mešavina protiv šira na dvanaestopalačnom crevu redukovaće lučenje želudačne kiseline i oporaviti duodenalnu sluzokožu.

Uzroci nastanka duodenalnog ulkusa – čira na dvanaestopalačnom crevu su povećana želudačna kiselina, heliko bakterija – Helicobacter pylori, genetski faktor, uzimanje lekova radi lečenja raznih drugih oboljenja, konzumiranje cigareta i alkoholnih pića.
Pod čirom- ulkusom podrazumeva se lokalna erozija, razjedena sluzokoža sa prodiranjem ka mišićnom sloju i dublje, što može dovesti do nastanka perforacije, pucanja čira ili ako ošteti krvni sud, do krvarenja. Ulkusni krater može biti ispunjen krvlju, kao i proteinskim eksudatom. Ovakva manifestacija je tipična za akutno stanje ove bolesti. Čir koji se nalazi na prednjem zidu dvanaestopalačnog creva dovodi do pucanja, dok na zadnjem zidu dolazi do prodiranja ka gušterači ili do krvarenja

Pakovanje: 100 grama

Cena: 450,00 din.

Naručivanje: 064/474-1369.


ALEKSANDAR ŽIVULOVIĆ, NOVI SAD
IZGUBIO SE ČIR NA DVANAESTOPLAČNOM CREVU

Pre godinu dana od strane lekara otkriven mi je čir na dvanaestopalačnom crevu, a kao simptomi koji su me naterali da odem kod lekara bio je čest bol u predelu stomaka, grčevi, probadanja, osećaj nelagode u stomaku. Bol bi na kratko prestajao po uzimanju hrane a nakon pola sata-sat opet se javljao a kao posledica javljala mi se muka i gađenje. U razgovoru sa prijateljem koji je imao istih problema a kome se čir izgubio nakon korišćenja čajeva travara Zorana Maksimovića, preporučio mi je da se obratim Zoranu. Tako sam i učinio, pozvao sam i objasnio mu svoj problem i ispričao šta su lekari otkrili. Zoran me je pažljivo saslušao i predložio mi da probam njegov čaj protiv čira na dvanaestoplačnom crevu. Od Zorana sam naručio čaj, isti pio nekoliko meseci po uputstvu, nakon čega sam ponovo otišao na pregled. Prilikom pregleda doktor mi je rekao da se na mestu gde je bio čir sada nalazi samo ožiljak. Takođe, za vreme konzumiranja čaja polako je nestajao bol i nelagoda u stomaku a nakon jela sve redje sam osećao muku i gađenje, da bi se vremenom potpuno izgubilo. Kako sam sve vreme bio u kontaktu sa Zoranom Maksimovićem koji je zaista bio strpljiv i predusetljiv, obavestio sam ga da je čir nestao, tako da bih se ovom prilikom zahvalio travaru Zoranu Maksimoviću na svoj pomoći koju mi je u toku lečenja pružio.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one