Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj od babinog zuba - Tribulus terrestris

Aktivne komponente Babinog zuba -Tribulusa terrestrisa podstiču hipofizu na pojačanu sekreciju luteinizirajućeg hormona (LH) što daje signal polnim žlezdama za pojačano lučenje polnih hormona. Kod muškaraca dolazi do povećanog lučenja vlastitog (endogenog) testosterona, a povećana količina testosterona dovodi do pojačane sinteze proteina, povećanja libida i poboljšanja polne funkcije. Testosteron delovanjem na rast i deobu zametnih stanica koje oblažu semene kanaliće potiče spermatogenezu. Povećanje luteinizirajućeg hormona kod žena podstiče ovulaciju i normalizije menstrualniu ciklus, pomaže kod oskudnih, nerodovnih i bolnih menstruacija.

Zbog svega navedenog čaj od Babinog zuba - Tribulusa terrestrisa ima široki spektar primene, a najčešće se koristi kod neplodnosti, hronične upale polnih organa, povišenog holesterola, hemoroida, erektilne disfunkcije, smanjenog libida i andropauze. Snažan je afrodizijak, povećava lbido, potenciju i produžava erekciju. Koriste ga i vrhunski sportisti, pogotovo bodi bilderi budući da utiče na povećanje snage mišića i mišićne mase, kao i brz oporavak organizma nakon napornih treninga.

Pakovanje 50 i 100grama

Cena 600 i 1.200din

Naručivanje: 064/474-1369


JOVAN VELJKOVIĆ, POŽAREVAC
TRIBULUS TERESSTRIS MI JE POMOGAO U BORBI PROTIV NEPLODNOSTI

Pošto nešto više od godinu dana supruga (34) i ja (38) iz Požarevca bezuspešno pokušavamo da ostvarimo trudnoću,krenuli smi sa pregledima kako bismo otkrili uzrok neplodnosti.
Ispostavilo se ,međutim,da je loš spermogram uzrok takvom stanju(inače ne pijem,ne pušim,radim u kancelariji i dosta sedim za računarom).Tada sam zakazao pregled kod urologa na Kliničkom centru i prethodno uradio određene analize u krvi i urinu (pored ostalog,supruga i ja smo uradili i test na antispermatozoidna antitela,koji je pokazao da u krvi nemamo antitela.
Međutim na jedva dočekanom pregledu urolog me je pitao za razlog mog dolaska i ja sam rekao da je u pitanju neplodnost.Kada je čuo razlog mog dolaska uputio me je kod drugog urologa koji mi je zakazao pregled tek za mesec dana .
Nakon tog pregleda utvrđena mi je loša pokretljivost spermatozoida.Kod supruge je sve bilo u redu.
Dobio sam terapiju koja nije davala nikakve rezultate,zatim mi je terapija bila promenjena,ali sve je bilo uzalud.Prošle su tako tri duge godine bez vidljivih rezultata.
Muka je mene i suprugu naterala da počnemo da tražimo neko drugo rešenje za naš problem,jer medicinske terapije nisu pomogle.Tragajući po netu na sajtu Celedina sam pročitao za čaj Zorana Maksimovića od babinog zuba-tribulus terrestris.
S obzirom da čaj od Babinog zuba - Tribulusa terrestrisa, kako sam pročitao na sajtu, ima široku primenu, da se koristi kod neplodnosti, hronične upale polnih organa, povišenog holesterola, hemoroida, da je i afrodizijak, malo smo bili skeptični,al odlučili smo supruga i ja da ga poručimo.
Posle duže upotrebe čaja rezultat je urodio plodom.Moja supruga je sada u trećem mesecu trudnoće.
Savetujem svima koji imaju ovakav problem ne oklevaju i ne razmišljaju već samo da poruče ovaj čaj i rezultata će biti.Potrebno je samo da budete uporni.Ja sam bio uporan i ovaj čaj koristio sedam meseci i nakon toga rezultat je vidljiv.
Oseti se ta snaga i muškost kada pijete ovaj čaj.Daj vam neverovatnu energiju.Zato pijte ovaj čaj i budite zadovoljni i srećni,jer on to pruža.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one