Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj i melem za herpes zoster

Biljna mešavina za lečenje herpes zostera deluje višestruko, prvenstveno otklanja uzrok herpes zostera virus varicella zoster i simptome koji se javljaju: grupisani plihovi, bol, svrab, osećaj slabosti, umor, povišena temperatura, osećaj peckanja i bockanja a ako se plihovi protežu uzduž toka spinalnih živaca onda se javlja i povećanje limfnih čvorova. Ako je zahvaćen deo u području živca trigeminusa biljna mešavina i tinktura će pored uklanjanja herpes zostera sprečiti komplikacije u obliku konjuktivitisa i oštećenja rožnjače - zoster ophtalmicus, a ukoliko je herpes zoster u području ušnog živca pored otklanjanja herpes zostera sprečiće oštećenje ušnog živca. Takođe sprečava komplikacije koje se javljaju kao delimična ili potpuna paraliza lica. Za herpes zoster počinje opštim osećajem slabosti praćenim blagom temperaturom, osećajem pečenja i bolova na jednoj strani tela. Kroz nekoliko dana, na istom delu tela, uzduž zahvaćenog živca, pojavljuje se osip i izbijaju mali tečnošću ispunjeni plihovi. Obično se javljaju na grudima, stomaku, leđima, licu ali može biti i zahvaćen vrat, ruke noge ili donji deo leđa. Zahvaćeno područje je jako bolno, osetljivo i uzavisnosti od slučaja uglavnom jako svrbi. Posle jedne do dve nedelje plihovi prolaze i stvaraju se kraste ali bolovi mogu biti i dalje prisutni. Ako duboka bol traje nakon što su kožne promene prošle, reč je o postherpetičnoj neuralgiji, gde mešavina i tinktura za lečenje herpes zostera isto daju dobre rezultate. Promene su uvek lokalizovane jednostrano a ukoliko se pojavljuju na obe strane tela u pitanju je herpes zoster duplex.
Herpes zoster je bolest koju uzrokuje virus varicella zoster, virus koji izaziva i vodene kozice. To je bolest odraslih a samo u vrlo retkim slučajevima i dece. Nakon što osoba preboli vodene kozice, virus ostaje u stanicama spinalnih živaca i može se ponovo aktivirati u slučaju slabljenja imuniteta, teških bolesti, telesne ili emocionalne traume. Najčešće se javlja kod osoba koje boluju od hroničnih bolesti, nekih malignih bolesti, oslabljenog imuniteta itd.

Pakovanje: čaj 100 grama + melem 50 ml

Cena kompleta: 1.000,00 din.

Naručivanje: 064/474-1369
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one