Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj i mast za slabost mokraćne bešikeJedinstvena kombinacija lekovitih biljaka u vidu melema i čajne mešavine ojačaće trajno mokraćnu bešiku i otkloniti probleme kao što su otežano mokrenje, neprijatnost pri mokrenju, nevoljno oticanje mokraće usled bilo kakvog napora, kašljanja, kijanja, smeha, osećaj peckanja pri mokrenju. Uz to sprečiće i nastajanje infekcije nastale usled retencije mokraće.

Prvi simptomi koji se javljaju usled slabosti mokraćne bešike su neprijatnost ili bol u karlici, poteškoće pri mokrenju, osećaj da bešika nije prazna odmah posle mokrenja (nepotpuno pražnjenje bešike, rezidualna mokraća), stres incontinentio urinae (mokrenje tokom kijanja, kašljanja, napora itd), češće infekcije bešike, bolni seksualni odnosi (dyspareunia), bol u leđima. Faktori usled kojih dolazi do slabosti bešike su porođaj kao najčešći uzrok, menopauza, naprezanje kao što je podizanje teških predmeta, zatvor, kijanje, kašljanje i izlaganje hladnoći duži vremenski period.


Pakovanje: čaj 100 g + mast 50 g

Cena kompleta: 1.000,00 din.

Naručivanje:

064/474-1369

KOSTIĆ MALINA, MIRIJEVO
SPASILA SAM SE OD NEKONTROLISANOG MOKRENJA

Posle teške operacije u junu 2010. godine, primetila sam da tokom kašljanja i kijanja nekontrolisano mokrim. Mislila sam da će nekontrolisano mokrenje proći samo od sebe, ali kako se stanje pogoršavalo, bila sam primorana da se zbog toga obratim lekaru. Ustanovljeno je da mi je bešika oslabila a ja nisam ni slutila kakve će mi to probleme zadati. Lekove koje sam dobila pila sam redovno a stanje sa slabom bešikom mi se nije popravljalo. Bila sam primorana da prestanem sa radom jer mi se na poslu svakodnevno više puta dešavalo da počnem nekontrolisano da mokrim čak i pri najmanjem naporu. Da stvar bude gora, za doček nove 2011. godine prehladila sam se, pa mi se problem sa nekontrolisanim mokrenjem pogoršao. Prestala sam da izlazim napolje zbog neprijatnosti koje bi mogle da me zadese. Odlazila sam samo kod lekara za recepte i na kontrolu. I tada bi se celog prethodnog dana uzdržavala od uzimanja tečnosti samo da mi se ne bi desilo da počnem nekontrolisano da mokrim. Tada je ceo moj život bio podređen nekontrolisanom mokrenju, u kući sam provela dva meseca. Srećom, prilikom jedne kontrole upoznala sam gospođu koja je imala iste probleme sa bešikom kao i ja. Ispričala mi je da je od travara Zorana Maksimovića koristila čaj, tinkturu i melem za slabu bešiku i da je svoj problem vrlo brzo rešila. Nisam oklevala ni jednog trenutka već sam odmah potražila njegov broj. Nazvala sam ga i požalila mu se na problem sa slabom bešikom i nekontrolisano mokrenje, rekla sam mu i kakve mi probleme stvara i da više ne znam šta ću. Travar Zoran Maksimović mi je pripremio tinkturu, melem i čaj. Utrljavala sam tinkturu pa melem, kao što mi je rekao i pila sam čaj, u početku po pola šolje a kroz šest dana počela sam da pijem po punu šolju. Nekontrolisano mokrenje mi se smanjivalo i sve ređe dešavalo. Počela sam da izlazim napolje, vratila sam se na posao, ponovo sam mogla da izvodim unuka u park i da sve radim kao ranije. Jako sam zadovoljna učinkom preparata travara Zorana Maksimovića i ovom prilikom ga puno pozdravljam.

STANKOVIĆ DUŠANKA, NOVI SAD
NEKONTRLOISANO MOKRENJE JE POSTALO SAMO RUŽNA PROŠLOST

Nakon dve trudnoće moj mišići karlice su znatno popustili te nisam imala kontrolu zadržavanja mokraće u bešici.Svaki manji fizički napor,kijanje,kašljanje,podizanje,skakanje i neki drugi pokret su dovodili do nevoljnog curenja mokraće.Obratila sam se lekarima za pomoć.Zakazali su mi operaciju.Nadala sam se da će se moje stanje znatno poboljšati.Nažalost,ubrzo nakon operacije kada sam očekivala da mi je operacija pomogla,moji su problemi bili učestaliji.Bila sam očajna.
Jaka i iznenadna potreba za mokrenjem, učestali dnevni i noćni odlasci u toalet, nevoljni gubitak mokraće su se nastavili. Ovi simptomi su bili uznemirujući i iscrpljujući za mene i u značajnoj meri su mi narušili kvalitet života. Postala sam depresivna, napeta i ograničena, nisam išla nigde van kuće, brinula sam gde je toalet na nepoznatom mestu i imala sam stalno strah od nevoljnog gubitka mokraće.
Operacija je bila uzaludna,shvatila sam. Ispričala sam komšiki koja je imala iste tegobe kao i ja,ali je u poslednje vreme prestala da se žali i više nije kupovala pelene.Pitala sam je kako je rešila svoj problem.Ispričala mi je da je njena ćerka tragajući po internetu čula za travara Zorana Maksimovića.
Nisam se dvoumila ni jednog trenutka već sam odmah potražila njegov broj. Pozvala sam ga i ispričala mu svoj problem sa nekontrolisanim mokrenjem. Rekla sam mu da više ne znam šta ću sama sa sobom.
Travar Zoran Maksimović mi je preporučio njegovu tinkturu, melem i čaj.Rekao mi je da ne očajavam i da se sigurno neću pokajati.Dobila sam i uputstvo kako se šta koristi. Utrljavala sam tinkturu,pa melem,3-4 puta dnevno, kao što mi je rekao i pila sam čaj po jednu šolju ,odnosno četiri puta dnevno. Nekontrolisano mokrenje mi se smanjivalo i sve ređe dešavalo. Počela sam da se vraćam starom životu,da se krećem van,ponovo sam mogla da izvodim unuke u park,da šetam sa svojim prijateljicama i da sve radim kao ranije. Prezadovoljna sam učinkom preparata travara Zorana Maksimovića i ovom prilikom ga preporučujem svima koji imaju isti problem koji sam imala i ja.Nekontolisano mokrenje je postalo samo ružna prošlost.


JAGODA JOVANOVIĆ, NIŠ
Nevoljno mokrenje i problem sa bešikom odnešeni melemom,tinkturom i čajem Zorana Maksimovića,a ja preporođena

Moji problemi su počeli pre pet godina.Shvatila sam da ne mogu dugo da zadržim mokraću i vrlo često mi se dešavalo da ne mogu da stignem do toaleta na vreme,imala sam osećaj težine i pritisak u donjem delu bešike .
Simptomi su mi bili izraženi tokom hodanja, stajanja ili pri naglim pokretima, a ublažavali su se prilikom mirovanja ili ležećeg položaja,a onda kako je vreme prolazilo bilo je sasvim sve jedno u kom sam položaju,nisam imala kontrolu bešike uopšte.Dešavolo mi se da mi mokraća otiče nevoljno tokom fizičkog napora, ali bez nagona za mokrenjem, a simptomi su mi bili izraženi naročito tokom kašljanja, kijanja, štucanja ili smeha. Postala sam nervozna.Počela sam da nosim krpe između nogu,a onda su mi i one bile malo,pa sam počela da nosim peškire kako bi mi zadržavali mokraću.Počele su da mi se stvaraju rane na unutrašnjem delu butina od dugog nošenja tih krpa.Nisam mogla da se krećem slobodno nigde.Prestala sam da izlazim,izbegavala sam putovanja i šetnje.
Bila sam potpuno očajna.Odlučila sam da se obratim lekarima.Međutim onu su mi samo predlagali operaciju.Bilo me je strah jer sam inače astmatičar i operacija ne bi bila pod totalnom anestezijom.Rešila sam da nađem neko drugo rešenje za moj problem.Počela sam da tražim rešenje za moj problem na internetu.Sasvim slučajno sam tragajući tako po internetu videla sam da Zoran Maksimović ima rešenje za moj problem.Pozvala sam ga i požalila mu se i rekla kakve probleme imam. Travar Zoran Maksimović mi je pripremio tinkturu, melem i čaj. Utrljavala sam tinkturu pa melem, kao što mi je rekao i pila sam čaj. Nekontrolisano mokrenje mi se smanjivalo i sve ređe dešavalo. Imala sam osećaj kao da nikada nisam imala taj problem sa bešikom i nevoljnim mokrenjem.Počela sam lagano da se vraćam starom životu koji sam vodila pre nego što su mi ti problemi nastali.Jako sam zadovoljna učinkom preparata travara Zorana Maksimovića i ovom bih ga svim ženama preporučila koje imaju problem koji sam imala ja.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one