Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj i mast za prolaps - ispadanje materice


Svojim lekovitim dejstvom veoma efikasno jača vezivno tkivo i ligamente materice pa tako sprečava prolaps – ispadanje materice. Uz to otklanja i tegobe kao što su osećaj pritiska i vučenja na dole, bol u krstima i donjem delu stomaka, otežano pražnjenje mokraćne bešike, sprečava nastanak infekcije tipa cistitisa nastale usled retencije – zaostale mokraće i sprečava nevoljno otocanje mokraće usled bilo kakvog napora, kašlja, kijanja, smeha. Daje trajne rezultate u sva tri stepena prolapsa – ispadanja materice.

Do delimičnog ili potpunog prolapsa – ispadanja materice dolazi usled teških porođaja, operacija, povreda, visećeg stomaka, dugogodišnjeg podizanja teških predmeta. Razlikuju se tri stepena prolapsa – ispadanja materice descensus uteri, prolapsus uteri i prolapsus uteri totalis.


Pakovanje: čaj 100 g + mast 50 g

Cena kompleta: 1.000,00 din.

Naručivanje:

064/474-1369
MARKOVIĆ NEVENKA, NIŠ
REŠILA SAM PROBLEM PROLAPSA MATERICE UZ POMOĆ PREPARATA TRAVARA ZORANA MAKSIMOVIĆA

Moji problemi sa ispadanjem materice počeli su posle trećeg porođaja . Iako imam ćerku i sina koji su već odrasli, u četrdesetoj godini dobila sam blizance, još jednu ćerku i još jednog sina. Zbog blizanačke trudnoće a i mojih godina trudnoća je bila rizična ali uz stalan nadzor lekara, sve je proteklo u najboljem redu. Problemi su se javili oko dve nedelje posle porođaja kada sam osetila neki čudan pritisak. Uplašena, javila sam se ginekologu koji mi je saopštio da je materica počela da mi ispada. Ginekolog mi je kao prevenciju kod ispadanja materice strogo zabranio podizanje bilo kakvog tereta i što manje napora. Mislili smo da će se to vremenom stabilizovati ali pošto briga oko beba zahteva određenu vrstu aktivnosti gde je nemoguće izbeći napor i podizanje, često mi se dešavalo da odlazim kod ginekologa koji bi sve to vratio na mesto. Kada su bebe imale pet meseci, ćerka me pitala da li bi htela da probam prirodnu metodu za ispadanje materice. U početku razgovora, iz neznanja, nisam baš bila zainteresovana ali me ćerka ubedila rekavši da proizvode travara Zorana Maksimovića koristi otac njene drugarice za dijabetes i da se pokazao vrlo efikasan. Pristala sam, ne očekujući čudo, ali se ono dogodilo. Naime, odlučila sam se da probam preparat protiv spadanja materice jer mi je jedino drugo rešenje bila operacija. Naručila sam i pridržavala sam se datog uputstva, utrljavala sam tinkturu pa melem i pila čaj. Problem sa spadanjem materice se sve ređe dešavao i u sve blažem obliku dok gotovo nije iščezao. Iako sada nemam problem sa ispadanjem meterice ponekad, tek preventivno utrljam melem i tinkturu ili popijem čaj. Beskrajno sam zahvalna na pruženoj pomoći za ovaj vrlo neprijatan problem sa ispadanjem materice i ponosna na način na koji sam ga rešila.


VIOLETA STANKOVIĆ, BEOGRAD
PROLAPS MATERICE KAO DA NIKADA NISAM NI IMALA


Imam 39 godina i ozbiljnih zdravstvenih problema. Majka sam četvoro dece i njima sam potrebna zdrava. Moj problem je nastao upravo nakon četiri normalna porođaja. Kako je vreme prolazilo ja sam osećala veliki pritisak u predelu materice i vagine. Svaka pojačana fizička aktivnosti mi je predstavljala veliki problem. Imala sam osećaj kao da mi nešto tu viri, nešto što se videlo i bilo je u obliku jajeta. Nelagodnost i bol su bili sastavni deo mog života. Bolovi su bili konstantni i širili su se u predelu male karlice i u zadnjem delu leđa. Česte urinarne infekcije , pojačani vaginalni sekret, kao i bolovi bili su dramatični za mene te sam se javila lekarima. Nakon pregleda, lekari su ustanovili da je moje stanje za hitnu operaciju. Dijagnoza je prolaps materice, tj.ispadanje materice. U strahu i panici, ne želeći da idem na operaciju, počela sam da tragam internetom, u nadi da postoji prirodni način lečenja mog problema. Tako tragajući po internetu saznala sam za travara Zorana Maksimovića i njegov melem,tinkturu i čaj. Našla sam njegov broj i odmah sam ga pozvala. Prvo što me je čovek lepo saslušao a potom mi rekao način na koji se može rešiti moj problem, a da nije operacija. Shvatila sam da mogu da pokušam i da ne gubim ništa. Poručila sam kod njega melem,čaj i tinkturu. Koristila sam kao što mi je travar Zoran i rekao. Posle nekoliko meseci prvo su nestali bolovi koje sam imala i nestao je osećaj nelagodnosti i neprijatnosti. Zatim nisam mogla više da napipavam to što mi je virilo u obliku jajeta,povuklo se, ali koristila sam uporno sve što mi je rekao travar Zoran Maksimović. Čak sam ponovo imala normalne odnose sa suprugom. Kada sam otišla ponovo kod lekara, oni su se čudili kada su videli uput koji sam imala od njih za operaciju i stanje u kome sam bila. Pomislili su da je neka greška i da sam im dala greškom uput i dijagnozu neke druge osobe. Rekli su mi da nije ništa za operaciju. Ja sam nastavila da koristim melem,tinkturu i čaj Zorana Maksimovića, jer može samo da mi ojača matericu i deluje lekovito.Preporučujem svima melem,čaj i tinkturu travara Zorana Maksimovića. Svakog dana ga blagosiljam, jer mi je pomogao. Zahvalna sam mu beskrajno. Od srca ga preporučujem sa iskrenim željama da pomogne svakoj ženi koja ima problem koji sam imala ja.


 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one