Some info about the author of these pages
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Celedina preparati

 
 

Čaj i mast za prolaps - ispadanje materice


Svojim lekovitim dejstvom veoma efikasno jača vezivno tkivo i ligamente materice pa tako sprečava prolaps – ispadanje materice. Uz to otklanja i tegobe kao što su osećaj pritiska i vučenja na dole, bol u krstima i donjem delu stomaka, otežano pražnjenje mokraćne bešike, sprečava nastanak infekcije tipa cistitisa nastale usled retencije – zaostale mokraće i sprečava nevoljno otocanje mokraće usled bilo kakvog napora, kašlja, kijanja, smeha. Daje trajne rezultate u sva tri stepena prolapsa – ispadanja materice.

Do delimičnog ili potpunog prolapsa – ispadanja materice dolazi usled teških porođaja, operacija, povreda, visećeg stomaka, dugogodišnjeg podizanja teških predmeta. Razlikuju se tri stepena prolapsa – ispadanja materice descensus uteri, prolapsus uteri i prolapsus uteri totalis.


Pakovanje: čaj 100 g + mast 50 g

Cena kompleta: 1.000,00 din.

Naručivanje:

064/474-1369
VIOLETA STANKOVIĆ, BEOGRAD
PROLAPS MATERICE KAO DA NIKADA NISAM NI IMALA


Imam 39 godina i ozbiljnih zdravstvenih problema. Majka sam četvoro dece i njima sam potrebna zdrava. Moj problem je nastao upravo nakon četiri normalna porođaja. Kako je vreme prolazilo ja sam osećala veliki pritisak u predelu materice i vagine. Svaka pojačana fizička aktivnosti mi je predstavljala veliki problem. Imala sam osećaj kao da mi nešto tu viri, nešto što se videlo i bilo je u obliku jajeta. Nelagodnost i bol su bili sastavni deo mog života. Bolovi su bili konstantni i širili su se u predelu male karlice i u zadnjem delu leđa. Česte urinarne infekcije , pojačani vaginalni sekret, kao i bolovi bili su dramatični za mene te sam se javila lekarima. Nakon pregleda, lekari su ustanovili da je moje stanje za hitnu operaciju. Dijagnoza je prolaps materice, tj.ispadanje materice. U strahu i panici, ne želeći da idem na operaciju, počela sam da tragam internetom, u nadi da postoji prirodni način lečenja mog problema. Tako tragajući po internetu saznala sam za travara Zorana Maksimovića i njegov melem,tinkturu i čaj. Našla sam njegov broj i odmah sam ga pozvala. Prvo što me je čovek lepo saslušao a potom mi rekao način na koji se može rešiti moj problem, a da nije operacija. Shvatila sam da mogu da pokušam i da ne gubim ništa. Poručila sam kod njega melem,čaj i tinkturu. Koristila sam kao što mi je travar Zoran i rekao. Posle nekoliko meseci prvo su nestali bolovi koje sam imala i nestao je osećaj nelagodnosti i neprijatnosti. Zatim nisam mogla više da napipavam to što mi je virilo u obliku jajeta,povuklo se, ali koristila sam uporno sve što mi je rekao travar Zoran Maksimović. Čak sam ponovo imala normalne odnose sa suprugom. Kada sam otišla ponovo kod lekara, oni su se čudili kada su videli uput koji sam imala od njih za operaciju i stanje u kome sam bila. Pomislili su da je neka greška i da sam im dala greškom uput i dijagnozu neke druge osobe. Rekli su mi da nije ništa za operaciju. Ja sam nastavila da koristim melem,tinkturu i čaj Zorana Maksimovića, jer može samo da mi ojača matericu i deluje lekovito.Preporučujem svima melem,čaj i tinkturu travara Zorana Maksimovića. Svakog dana ga blagosiljam, jer mi je pomogao. Zahvalna sam mu beskrajno. Od srca ga preporučujem sa iskrenim željama da pomogne svakoj ženi koja ima problem koji sam imala ja.


 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one